Opvouwbare waterkoker

5 Reisgadgets voor op vakantie

Algemeen

Niemand wil een zware tas meezeulen op vakantie. Een zware tas meenemen op vakantie is niet alleen onhandig, het kan ook extra kosten met zich meebrengen. Speciaal daarom hebben we een aantal handige gadgets voor jullie uitgekozen die je kunnen helpen om gewicht te besparen. Oftewel allemaal handige en slimme spulletjes die multifunctioneel zijn!

Op avondtuur in de wildernis maar toch een bakkie drinken?

Wanneer je op reis bent in de wildernis en gaat slapen in een klein hostel. Dan kan het voorkomen dat er geen waterkoker aanwezig is. Natuurlijk wil je wel lekker wakker worden met een bakje koffie, maar om nou een complete waterkoker in je backpack te doen… Speciaal voor de koffieaddics onder ons is hiervoor dé oplossing. De opvouwbare waterkoker.

Opvouwbare waterkoker

Ruil je spiegelreflexcamera in

Als je graag haarscherpe foto’s maakt mag een spiegelreflexcamera niet ontbreken. Voor wie ook genoegen neemt met iets mindere kwaliteit foto’s hebben we iets anders in petto. Voor de mobiel zijn verschillende lenzen te krijgen. Hierdoor kan je van je telefoon een ware spiegelreflex camera maken. De lenzen schuif je over je standaard telefoon lens heen. Hierdoor heb je altijd je spiegelreflex camera binnen handbereik!

Kost trouwens geen drol 😉

Werken on the road

Hou je ervan om tijdens je vakantie nog een beetje te werken, een blog bij te houden of iets anders te doen op je computer? Wij houden er totaal niet van om te werken op een laptop toetsenbord. Daarom nemen wij graag een extra toetsenbord mee wanneer we op reis gaan. Wij gebruiken zelf het toetsenbordje van Silvergear. het fijne van dit toetsenbord is dat je deze kan opvouwen. Hierdoor bespaar je veel ruimte en deze kan wel tot 40 uur met een batterij! Super handig als je op reis bent dus.

Comfortabel aan het strand

Ontspanning mag niet ontbreken op vakantie. Je wilt lekker kunnen loungen maar helaas kan je niet altijd een stoel of ligbed meenemen. Gelukkig zijn er alternatieven te vinden! Wat denk je van een luchtzak die binnen enkele seconden gereed is om in te chillen. Wanneer je weg gaat laat je deze weer leeg lopen en druk je hem eenvoudig in je rugzak.

Wij hebben deze naam niet verzonnen

Een vette bluetooth speaker met sfeerverlichting

Een goed feestje mag niet ontbreken op vakantie. Speciaal hiervoor hebben wij de van Vlam Effect uitgezocht. Deze speaker (voor een klein prijsje) is tevens een sfeervolle lamp.

speaker

Gaaf om mee te nemen en het prettige is dat deze heel compact is!

Avatar
Helinda Badelelie

Heerlijke vakanties voor jezelf, met je partner of met de gehele familie. Ik hou ervan en schrijf hier graag over. Leer de mooiste plekjes kennen uit binnen en buitenland.

https://www.genietenopvakantie.nl