Over ons

Heerlijk op vakantie gaan daar houden de meeste mensen wel van en ik ook! Omdat ik op veel leuke plekken ben geweest vroegen mensen me altijd tips voor hun vakantie. Met veel plezier maakte ik hele plannen voor familie, vrienden en collega’s. Niet alleen de ontvangers van de plannen waren hier blij mee maar ik vond het ook nog eens erg leuk om te doen. Daarom dit blog/magazine. Een plek waarop ik mijn eigen ervaringen kan delen, de beste tips over bekende en onbekende plekken.

Wie ben ik

Hallo! ik ben Helinda en hou van reizen! Dat is wellicht wel heel kort door de bocht hé… Al vanaf jongs af aan hou ik van reizen. Eerst met de familie en later met vriendinnen, vrienden of alleen. Werken doe ik ook, want reizen is helaas niet gratis. Voor verschillende bedrijven schrijf ik content voor hun blogs/magazines/websites. Dat kan soms zelfs vanuit het buitenland dus voor mij de perfecte job.

Stuur me een berichtje!

Heb je zelf een leuke plaats die ik zou moeten bezoeken of zelf een leuk artikel geschreven? Je mag me altijd benaderen dat vind ik zelf leuk! Stuur me een berichtje via het contactformulier