vrouw in bikini

Zo kies jij de perfecte bikini

Algemeen

De perfecte bikini vinden is een persoonlijk momentje. Iedereen heeft namelijk een andere voorkeur qua bikini. Veel mensen houden van felle kleuren, maar anderen houden juist weer van een ingetogen stijl. Ook kun je ervoor kiezen om te kiezen voor franjes of andere elementen. Dit maakt een bikini namelijk echt perfect. Ook het schoudermodel is weer helemaal terug van weggeweest.

Welke bikini kun je het beste dragen?

De meningen verschillen sterk over Bikinitops. Zo zijn er veel mensen die houden van felle of neon kleuren. Maar vandaag de dag is het juist meer in om juist wat meer ingetogen te zijn. Dit laat net wat meer klasse zien. Regenboog kleuren zijn de kleuren die je dit jaar goed kunt dragen. Dit zijn er veel en ook alle kleuren die hier tussenin vallen kan je daarvoor gebruiken. Ook de modellen voor in de nek zijn weer populair aan het worden. Deze maak je dan hoog in de nek vast. Je kunt ze dan ook sneller weer losmaken en dat is prettig.  Maar ook kun je natuurlijk kiezen voor een badpak met een diepe decolleté. Deze blijven altijd populair en hierbij komen je borst goed tot recht. Het is en blijft een persoonlijke keuze die je zelf moet maken. Je kunt het beste iets dragen waar jij je fijn bij voelt.

Waarom de rode bikini altijd populair blijft

Een rode bikini is van alle tijden omdat het een neutrale kleur is, maar ook is het een kleur die je goed kunt combineren met andere kleding. Daarnaast maakt het je niet dikker maar ook niet dunner waardoor steeds meer mensen hiervoor kiezen. De kleur rood wordt ook wel opwindend gevonden door mannen. Dus als je nog op zoek bent naar een leuke man, dan kun je dit zeker dragen bij een zwempartij. Daarnaast is het een kleur voor alle leeftijden. Dit zorgt ervoor dat je altijd met deze bikini kunt lopen en hem nooit weg hoeft te doen. Er zijn maar weinig jaren geweest dat de rode bikini’s niet voorkwamen.

Hoe onderhoud je een bikini?

Om het materiaal zo goed als nieuw te houden, moet je agressief wasmiddel vermijden. Wanneer je dit rechtstreeks op de bikini krijgt, kan dit voor vervaging of vlekken zorgen. Ook kan dit ervoor zorgen dat de rek uit de bikini gaat doordat de elastiek slijt. Het is ook verstandig om na een duik in een zwembad met chloor de bikini even uit te wassen. Chloor is ook een chemisch middel en wanneer dit te lang erop zit kan het voor schade zorgen. Het beste kun je een bikini met de hand wassen en drogen. Zo zorg je ervoor dat de rek er goed in blijft. Zo blijft hij ook langer zoals nieuw en dit wil iedereen!

Tips voor het dragen van een bikini

Wanneer er een beugel in de bikini zit moet hij precies om de borsten heen passen. Als dit te los of te vast zit moet je een andere maat kiezen. Kies je voor een model zonder beugels volg dan altijd de adviezen van een winkel of webshop.

Avatar
Helinda Badelelie

Heerlijke vakanties voor jezelf, met je partner of met de gehele familie. Ik hou ervan en schrijf hier graag over. Leer de mooiste plekjes kennen uit binnen en buitenland.

https://www.genietenopvakantie.nl