De 10 leukste opblaasbare artikelen om mee te nemen op vakantie

Algemeen

Ben jij 1 van de gelukkige die dit jaar op vakantie gaat? Of je nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, het item wat je absoluut mee moet nemen als je op vakantie gaat is een opblaasbaar artikel. Ik heb speciaal voor jou de 5 leukste opblaasbare artikelen op een rijtje gezet. Welke doe jij vast in je koffer?

 1. Flamingo
  De flamingo is een van de meest populaire opblaasbare artikelen. Met deze flamingo maak jij sowieso de blits als je in het zwembad ligt op Ibiza of met de stroming mee vaart aan de Costa del Sol. Plezier gegarandeerd en daarnaast ook zeer geschikt voor Instagram. Laat die vakantiekiekjes maar komen!
 2. Eenhoorn
  De eenhoorn of ook wel de unicorn is naast dat ie er schattig uitziet ook een stevig opblaasbaar artikel. Hij is wit, versierd met vrolijke regenboog kleuren en geeft je daardoor meteen die zomerstemming. Geniet van een heerlijke, rustige dag dobberend in het zwembad, het meer of in de zee! Met deze unicorn trek jij gegarandeerd alle aandacht!
 3. Lama
  Lama of alpaca, dit dier wordt ook steeds populairder. Er zijn tegenwoordig zelfs heuse boerderijen waarmee je met deze beesten kunt wandelen of zelfs high tea´en. Ben jij nou niet zo´n fan van de echte dieren maar vind je het wel leuk hoe ze eruit zien? Kijk dan eens naar een opblaasbare lama en dobber uren op jouw schattige vriendje in het water.
 4. Cactus
  Wil jij een wat stoerder luchtbed, dan kun je gaan voor een stoere cactus. Het voordeel van deze cactus is dat deze niet prikt en je heerlijk kunt blijven drijven!
 5. Pizzapunt
  Ben jij gek op junkfood, dan is dit het perfecte opblaasbare artikel voor jou! Deze pizza kun je niet eten maar hij heeft andere lekkere kwaliteiten. Je kunt er heerlijk op relaxen en je steelt vast en zeker de show!
Avatar
Helinda Badelelie

Heerlijke vakanties voor jezelf, met je partner of met de gehele familie. Ik hou ervan en schrijf hier graag over. Leer de mooiste plekjes kennen uit binnen en buitenland.

https://www.genietenopvakantie.nl