vakantie mallorca

Mallorca heeft het allemaal

Europa

Mooie stranden, prachtige uitzichten en verschillende mogelijkheden qua reizen. Wanneer je naar Mallorca wilt reizen heb je veel mogelijkheden en dingen om te bezichtigen. Het mooie van dit Balearisch eiland zijn de vele reismogelijkheden. Mallorca heeft namelijk voor iedereen wel iets te bieden en iedereen kan op zijn of haar eigen manier het eiland ontdekken. 

Van cultuur tot een bruisend uitgaansleven

Mallorca is al jaren een geliefd (party)eiland voor jongeren. El Arenal is de plek waar je alle uitgaansgelegenheden vindt. Wanneer je niet van een feestje houdt is het beter om deze plek te vermijden. Zeker in het hoogseizoen. Gelukkig is El Arenal maar een klein gebied op het eiland en kun je op vele andere plekken de cultuur opsnuiven van Mallorca. Een auto huren op Mallorca is ook zeker aan te bevelen wanneer je verschillende locaties wilt ontdekken. Met je huurauto rijd je naar alle bijzondere plekken van het eiland en zul je het op een andere manier beleven.

Aankomst Palma de Mallorca

Mallorca ligt op zo’n 2,5 uur vliegen vanaf Schiphol. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om vanaf een ander luchthaven te vertrekken. Zo kun je vliegen vanaf Eelde of een vliegveld net over de grens. Maar in alle gevallen zul je landen op het vliegveld Palma de Mallorca. Wanneer je op een gunstige tijd vliegt naar Mallorca en goed weer hebt zul je bij de daling al genieten van het wonderschone eiland. Bij aankomst op het vliegveld kun je op diverse manieren transport vinden naar je accommodatie. Je kunt kiezen voor openbaar vervoer, huurauto, taxi of shuttle transport. 

Puerto Portals

Puerto Portals is een van de glamoureuze plekken van Mallorca. Op deze plek wil je zien en gezien worden. In de zomer, het hoogseizoen, is de kans groot dat je een aantal beroemdheden zult tegenkomen. Puerto Portals is een favoriete plek voor internationale sterren. De jachthaven van Puerto Portals heeft meer dan 650 ligplaatsen voor de grote jachten van de jetset. Puerto Portals komt ’s nachts echt tot leven. De vele cafés en restaurants zorgen voor de gezellige sfeer waar iedereen van kan genieten.

Avatar
Helinda Badelelie

Heerlijke vakanties voor jezelf, met je partner of met de gehele familie. Ik hou ervan en schrijf hier graag over. Leer de mooiste plekjes kennen uit binnen en buitenland.

https://www.genietenopvakantie.nl